lördag 12 januari 2008

En vrå i mitt kök...



Jodå kära vänner jag finns kvar! Mitt stora problem just nu är att inspirationen och orken har VÄLDIGT svårt för att infinna sig här hos mig. Kan inte bestämma mig om jag ska avsluta mitt bloggande här och nu eller inte. Kikar in till er andra nästan dagligen men har inte någon ork att kommentera era fina hem eller att göra några nya inlägg de mesta känns som ett tvång. Men det kanske blir bättre.

Kram Helen

18 kommentarer:

stina sa...

Ja ibland behöver man lite vila ifrån bloggvärlden! Speciellt när man känner ett litet tvång! Vila du lite men snälla sluta inte blogga! Lusten kommer säkert tillbaka. Kram stina

MiaMaria sa...

Ibland behövs vila....men jag pushar för att du blir kvar...
Det löser sig alltid....våren är snart här.....

Miamaria

Solsjö - Under en vind sa...

Kära du, känn inget tvång!!! Bloggandet måste bära med sig glädje, annars ska man inte fortsätta! Ta en puas från din egen, kika in hos oss andra när lusten faller på...så kommer det kanske tillbaka sen! Största kramen!

Anonym sa...

Hej!
Tack för kommentaren i min blogg!
USA kuddarna har jag lagt ut på tradera.
Sök på säljare: Salmiak6 så hittar du dom.

Ha en skön helg!

Hannis sa...

Men du, ta den tid du behöver!
Man behöver ju inte alltid ligga på topp=))
Hoppas du får orken tillbaka/Kram Hannis

Dorthe ♥ sa...

Hej Goa Du!
Ta det lugnt nu! Snart är det vår, och då kanske lusten återvänder. Jag känner som du ibland, därför är det lite glest emellanåt mellan mina inlägg. Vi finns ju här och väntar så gärna på dig vännen!

Varma kramar och tankar
Dorthe

Nygammalt sa...

Förstår precis vad du menar...just därför kanske du bara ska ta paus ett tag och blogga senare OM du har lust då.
Kram.

(jättemysig bild du visar)

Sofie sa...

Nej nej nej! Känn absolut inget tvång! Blogga ska enbart vara roligt och du ska bara göra det för din egen skull! Hoppas att du får lusten tillbaka! :) Kraam

Anonym sa...

Det är ju upp och ned med allt här i livet, känns det som ett tvång ska du ta en paus och vips kanske längtar du tillbaka till bloggvärlden.Ta en en dag i taget lilla vän.
Ha det så gott
Kram ewa

Karin i Villa Grå sa...

Dín vrå är hur fin och mysig som helst!

Att ledsna mellan varven är ett sundhetstecken, tycker jag. Jag har också varit lite trött på bloggen och har inte haft någon större inspiration. Men det är helt okej! Att ta paus och ägna sig åt annat (läs: livet) är bara bra!

Sluta inte blogga, pliiis..? Ta paus när du känner att du fått nog, men sedan kanske du får ny lust att göra inlägg och visa nya, fina bilder. Och visst är det svårt att få inspiration i mörkret som har varit. Jag slår vad om att allt kommer att kännas lättare och roligare när våren är på väg.

Stor kram!

Karin

Anonym sa...

Hej! Jättefint du har hemma hos dig! Beundrar dig och alla som orkar både blogga o greja en massa hemma! Jag orkar bara kolla in era vackra hem men hoppas energin okmmer framåt vårkanten! Ni ger mig inspiration! Kram lilly

spetsar och änglar sa...

En jättefin vrå i ditt kök!Vila du från din blogg så kanske lusten kommer tillbaka.När solen börjar att lysa lite mera och vårkännslorna kommer.Ha det så gott och ta hand om dig/Kram Heléne

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Hoppas lusten infinner sig igen...
Det får ju absolut inte bli ett tvång...då är det ju inte kul!
Ta en paus och prova dej fram...
Hoppas det löser sig...
Kram
Marie

"M" sa...

Stå på dej...bloggandet ska vara kul och inte kännas som ett tvång...kram

faster atta sa...

... tack för att du påpekade den vita färgen.... ti-hi...... Har ändrat nu, men jag tyckte bättre om det vita, men det är som du säger svårläst!

Kram

Karin Krut sa...

Ibland behöver man vänta in sin själ :) Ta dig tid och sen ska du se att den kommer ifatt dig. Jag har också jättelåg energi så här års. Se inte bloggandet som ett tvång, vi finns kvar här och väntar :)
Ha en skön kväll
Kram Karin

Unknown sa...

Ta en liten paus. Blogga när du känner för det och har tid. Få inte prestations ångest för det är det ändå så många andra som har. Vi är alla olika!
Du har ju så fint och framförallt så som du och din familj vill ha det.
Vi hörs och ses
Kramisar
Jeanette

Anonym sa...

Vilken härlig vrå med en himla vacker gungstol!